Stemcoaching voor beroepssprekers

 

Mental Speech Coaching

Als spreker, verkoper of trainer zijn we er ons vaak niet van bewust dat onze stemkwaliteit en manier van spreken een enorme invloed heeft op de stemming van de toehoorder(s) of de luisteraar(s).
Door een te hoge, een te lage of een nasale stem kunnen sommige mensen onrustig worden of verliezen ze hun concentratie, hun luisterbereidheid en motivatie.

In onze individuele begeleiding gaan we actief op zoek naar de invloed van onze stem op de toehoorder(s).
Onze stemtraining is dus een heel actieve training waarin we uitzoeken op welke manier onze stemkwaliteit en stemtimbre het publiek beïnvloeden.

Het is een pittige workshop om bewust te worden van de mogelijkheden van uw eigen stem en spraak, dit te onderzoeken en de invloed ervan op de luisteraar te verscherpen.

We oefenen met spreken, articulatie, stemgeving, intonatie, en we gaan aan de lijve ondervinden welke invloed het veranderen van stemgeving en timbre heeft op de stemming, op de sfeer, op de groepsdruk, maar ook op de emoties die leven in de vergadering, op uw presentatie, uw training.

 

Voor wie?
- verkopers
- managers
- trainers
- beroepssprekers
- al wie beroepsmatig of bij hobby veel zijn stem gebruikt

Locatie:
De training gebeurt bij In Balance in Oostkamp, Leuven of Gent. Indien nodig maken we gebruik van het auditorium in de Valkaart - Oostkamp waar alle infrastructuur: podium, sound, belichting, .... kan gebruikt worden om de realiteit te benaderen.

Stem en spraak in training

 

Stemcoaching voor beroepssprekers vraag voor verdere informatie