NLP sleutel tot succes

 

Wat is NLP ?

Letterlijk gaat het over neurologisch programmeren en deprogrammeren van onszelf via taal. Programmeren vertaalt Jo Dumon als versneld leren, effectiever functioneren. Via de methodiek van neuro linguistisch programmeren zult u ervaren dat uw beperkende ervaringen geen invloed meer uitoefenen in het realiseren van uw doelen. NLP helpt om los te laten wat er gebeurd is en om te kijken naar de toekomst.

NLP verbetert uw contacten
U leert elegant, effectief en vanuit respect communiceren.


NLP leert u hoe uw doelen stellen en ze effectief te realiseren.
U leert om bewust te worden wie u bent en wat u op elk moment nodig hebt om gelukkig of efficiënt te zijn. U leert om heel precies te formuleren wat uw doel is en welke de hindernissen zijn die u moet overbruggen om uw doel te bereiken. Je leert actief zoeken naar uw persoonlijke – vaak onbewuste- sterkten. Dat dwingt u om stil te staan bij de waarden die u triggeren tot actie.


NLP maakt u bewust.
Velen leiden het leven van anderen of laten hun leven bepalen door wat ze graag zouden hebben dat anderen over hen denken. Als u zo’n leven leidt kunt u nooit echt gelukkig zijn. NLP maakt u bewust van vaak onbewuste patronen en leert u welke waarden u tot actie brengen. Op die manier zult u uw eigen leven kunnen sturen en niet het leven leiden dat anderen verwachten dat u zou aannemen.

 

Informatie vragen over NLP bij In Balance

Indien u nog vragen hebt of verdere informatie verlangt: contacteer ons.