Waarom bij In Balance een NLP opleiding volgen?

 

Waarom een NLP opleiding volgen bij In Balance?

 

Een stevige basis gebaseerd op praktijkervaring.
Jo Dumon is personal coach en werkt al meer dan 20 jaar met mensen die meer kwaliteit willen in hun leven. De voorbeelden en oefeningen zijn gebaseerd op alledaagse vragen en problemen.

 

Niet alleen persoonlijke maar ook professionele ontwikkeling.
Persoonlijke ontwikkeling is de basisdoelstelling van onze aanpak. Vanuit een persoonlijke bewustwording leren we u vaardigheden om NLP technieken bewust of onbewust toe te passen bij anderen. Het integreren van NLP in uw professioneel leven krijgt bijzondere aandacht en zal u helpen om met kracht en authenticiteit evenwicht in uw leven te ervaren. Op die manier komt succes vanzelf.

 

Jo Dumon is veel meer dan Internationaal NLP trainer.
Naast NLP trainingen geeft Jo ook andere communicatieopleidingen die haar kennis alleen maar groter maakt. Ze geeft stemtraining, dictielessen, presentatietraining en leiderschapsvaardigheden. Dit is een sterke toegevoegde waarde voor iedere cursist.

 

Opleiding gespreid over de tijd
Enthousiast worden over NLP dat kan heel snel. Op een gedegen en soepele manier NLP eigen maken kost tijd. Onze deelnemers appreciëren het dat ze tussen de trainingsblokken door voldoende tijd hebben om de leerstof te verwerken en er in de praktijk mee te gaan oefenen.

 

Een In Balance certificaat is een echt certificaat.
We begeleiden u persoonlijk en in groep om alle inzichten onder de knie te hebben en deze ook te kunnen toepassen. Het certificaat is gebaseerd op een echte toetsing. Deze toetsing heeft duidelijke criteria waar u ook moet aan voldoen. Als u de testing haalt weet u dat u NLP voldoende beheerst om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen.
Overigens geeft In Balance een resultaatsgarantie : als u het de eerste keer niet haalt, en u blijft gemotiveerd, dan wordt er zo lang doorgewerkt tot u het haalt.


Tussentijdse persoonlijke evaluaties
Op regelmatige basis krijgt u de kans een persoonlijk gesprek aan te gaan met de trainer over uw persoonlijke evolutie. U krijgt tips over uw sterkten, uw vooruitgang en uw aandachtspunten.

 

De praktijk staat centraal.
Alle oefeningen worden uitgebreid getoond via een demo. Er wordt nauwgezet op toegezien dat iedereen alles onder de knie heeft.


Mogelijkheid tot KMO-Portefeuille en opleidingscheques van de VDAB

In Balance heeft omwille van de kwaliteit van zijn opleidingen een Qfor label en is door de Vlaamse Gemeenschap erkend als opleidingscentrum. U kunt dus onder bepaalde voorwaarden genieten van 50% subsidie via KMO-Portefeuille. Verder kunt u voor de NLP opleiding profiteren van de opleidingscheques van de VDAB.


Getuigenis

De getuigenis van een deelnemer aan de Practitioner 2010 kunt u hier zien?