Ilse Bal

 

Ilse Bal

Ilse Bal

Ilse Bal is VDAB Loopbaancoach, Development Coach en Communicatietrainer bij In Balance.

Haar opleidingen als ICF coach en NLP trainer en jarenlange ervaring als communicatie-expert staan garant voor een warme, professionele aanpak.

Haar overtuiging? Mensen die plezier hebben in hun werk, zijn geëngageerde medewerkers. Daarom gaat ze als Loopbaancoach samen met haar klanten op zoek naar hun talenten en mogelijkheden. Ze begeleidt hen naar een zinvolle baan, een job waarin ze in balans zijn met zichzelf en hun omgeving en kunnen groeien.

 

Daarnaast coacht ze ook mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Heeft u het gevoel dat u meer potentieel bezit dan wat anderen in u zien? Of dat u uzelf kleiner maakt dan u eigenlijk bent? Wilt u graag het maximale uit uzelf halen? Dat is precies waar Development Coaching om draait. Ilse haalt het beste in haar klanten naar boven door hen hun authentieke zelf te laten ontdekken en ontwikkelen. Als Development Coach daagt ze haar klanten op een confronterende en veilige manier uit om een shift te maken in hun manier van denken. Ze leert hen de leiding te nemen over hun leven en het maximale uit zichzelf te halen. Dergelijk coachingtraject is een echte ontdekkingstocht waarbij u leert de illusies over uzelf en beperkende overtuigingen die u van u doel weghouden te herkennen en los te laten.

Als Development Coach begeleidt ze eveneens jongeren naar een zinvolle studiekeuze en leert ze hen hoe ze sneller, beter en leuker leren. Dat doet ze door hen efficiënte leerstrategieën aan te reiken. Mindmappen is één van de tools die ze gebruikt om het leereffect te vergroten.

 

Opleidingen:

  • Certified Trainer of NLP in the field of Business and Coaching, The Lazarus Consultancy, University of Surrey, Guildford (UK)
  • Facilitator iWam®, The Lazarus Consultancy x The Performance Solution, University of Surrey, Guildford (UK)
  • NLP Master Practitioner, Het Ontwikkelingsinstituut, Kapelle-Op-den-Bos.
  • ThinkBuzan Licensed Mind Mapping & iMindmap Instructor, Henley-on-Thames (UK)
  • Professional Coaching Skills, The Performance Solution, Bath (UK)
  • Facilitator Extended DISC®, The Performance Solution, Bath (UK)
  • Loopbaancoach, Open Mind, Lovendegem.
  • Integrale coach/Essentials, Your Coach, Gent.
  • Master Criminologische Wetenschappen, KU Leuven, Leuven.