Dirk Cleppe

 

Dirk Cleppe

Dirk Cleppe

Dirk is arts (dokter in de genees- heel- en verloskunde. KUL) en behaalde eveneens een licentie in de Lichamelijke Opvoeding.
Hij is geneesheer specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie. Deze opleiding volgde hij in de universitaire ziekenhuizen te Leuven en in het Hôpital Hotel Dieu in Parijs.
Hij heeft een bijzondere erkenning als revalidatie-arts in de locomotorische, neurologische en cardiopulmonaire aandoeningen.

Als sportarts had hij onder andere jarenlang de verantwoordelijkheid voor de medische begeleiding van KSV Cercle Brugge en van BBC Oostkamp.

Hij deed een NLP opleiding bij Heart Systems - Paul Liekens (practitioner), Arcturus - Eric Schneider (Master en Trainersopleiding) en Ané Linden van het New-York Training Institute for NLP.

Als coach bij In Balance begeleidt hij vooral mensen met mentale en emotionele moeilijkheden waaraan een lichamelijke probleem mee verbonden is. Hij maakt mensen bewust hoe je via de mentale weg het lichamelijk functioneren kan beïnvloeden en omgekeerd.

Dirk biedt een ondersteunende rol op financial en managementniveau. Vanuit zijn functie als arts benadert hij de klanten vanuit een enorme zorg voor welbevinden. Vanuit duurzaamheid mensen de juiste coaching aanbieden en adviseren is zijn missie.