Workshop: Boeiend Presenteren - juni 2019

 

Praktisch

Prijs : 1.750,00€
Startdatum : 11/06/2019
Inschrijven : Klik hier

 

Boeiend Presenteren voor een Publiek - Inspirational Speaker

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

 

Wil je net als Steve Jobs geboren voor het podium lijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou: charismatisch spreken voor een groot publiek is een kunst die je kan leren.

 

Boeiend Presenteren voor een Publiek is een actief open coachingtraject waarin je oefent om met impact en overtuigingskracht in het openbaar te spreken. Je leert hoe je structuur en creativiteit in je presentatie kan aanbrengen zodat je met jouw verhaal alle toeschouwers kan meenemen op een boeiend avontuur.

 

De opleiding is voor iedereen die vol zelfvertrouwen een publiek wil betoveren en overtuigen. Je buigt nervositeit om tot enthousiasme en wakkert jouw publiek aan met een volle stem en een open, zelfverzekerde lichaamstaal. In onze praktische cursus Boeiend Presenteren ontdek je hoe je jouw eigenheid en troeven kunt inzetten om een onvergetelijke public speaker te worden. 

We werken doelbewust met een kleine groep (maximaal 8 personen). Op die manier kunnen we jou een unieke combinatie van presentatietraining en een intensieve persoonlijke coaching aanbieden voor én tijdens de workshop.

 

Stuur ons een mail en schrijf je meteen in of scroll naar beneden om het inschrijvingsformulier in te vullen.


Data

  • dag 1: 11 juni 2019
  • dag 2: 12 juni 2019

Telkens van 09:00 tot 17:00u

Locatie
Koning Albertlaan 72
9000 Gent

Prijs en Subsidie
1.750,00€

  • Lunch inbegrepen.
  • Vroegboekkorting: bij inschrijving en betaling ten laatste 2 maanden voor de start van de workshop krijgt u een korting van 5%
  • Subsidie KMO portefeuille: 40%.
  • Inbegrepen in de prijs: workshop op een inspirerende locatie, individuele begeleiding, uitgebreide syllabus, oefenmateriaal, drankje en gezamenlijke lunch.
  • Voor groepsinschrijvingen (bijvoorbeeld voor meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf) vraag je best een offerte aan.
  • Studentenprijs: 20% korting op vertoon van studentenkaart.
  • Bijzondere betalingsmodaliteiten: op vraag


Inschrijving is definitief na onze bevestiging. De betaling gebeurt op IBAN BE83 0014 7017 2315 van In Balance bvba met de vermelding: ‘Boeiend Spreken juni 2019'

Je wenst nog bijkomende informatie of je wilt inschrijven? Mail dan naar dirk@inbalance.be of bel naar 00 32 50 84 06 83

Deze workshop kan ook op aanvraag georganiseerd worden.

 


Locatie:

Onmiddellijk inschrijven:

Bedrijf?

Informatie aanvragen: