Gratis Meet & (Gr)Eat: Trust in Business

 

Praktisch

Trainer :
Prijs : gratis
Startdatum : 2/04/2019
Inschrijven : Klik hier
Leiderschap houdt veel meer in dan wat velen op het eerste gezicht zouden denken. Goede communicatie is een belangrijk aspect van leiding geven dat niet altijd even evident is.
 
Vooral vertrouwen is een must in elke business. Zowel binnen uw team als tegenover uw klanten is het essentieel dat u vertrouwen uitstraalt.


Wilt u:


- klanten overtuigen en inspireren?

- een vertrouwensband met uw team of medewerkers ontwikkelen?

- van uw zakelijke relaties op een respectvolle manier win-winsituaties maken?

- ervaringen uitwisselen met andere professionals?


Dan is onze gratis Meet & (Gr)Eat: Trust in Business u op het lijf geschreven. In Balance geeft u de unieke kans om andere leidinggevenden en ondernemers uit verschillende sectoren te ontmoeten voor een gezellige, informele lunch op een inspirerende locatie. Het gesprek wordt geleid door één van onze leiderschaps- en communicatiecoaches Jo Dumon, die tijdens dit interactieve coachingsgesprek haar kennis over het thema met de groep deelt.

 

Bovendien geven wij tijdens onze Meet & (Gr)Eats de deelnemers de kans om het roer over te nemen. U zet op deze manier niet enkel uw bedrijf in de kijker, maar u traint ook uw presentatie- communicatie- en spreekvaardigheden. Om van uw presentatie op de Meet & (Gr)Eat een leerrijke en all-round ervaring te maken, krijgt u een uur gratis coaching vooraf van onze experts. Ook na uw lezing krijgt u de nodige feedback.

 

Geeft u een lezing? Dan kan u zelf nog 2 extra collega's, medewerkers of contacten meebrengen.

 

Prijs?

Gratis

Voor wie?

Onze Meet & (Gr)Eats zijn gericht naar CEO’s, ondernemers, managers, en andere professionals die willen leren hoe zij inspirerend kunnen communiceren en leiding geven. Die worden in een kleine en confidentiële groep georganiseerd (van maximaal 12 personen). Op deze manier kunnen wij een optimale ervaring garanderen. De Meet & (Gr)Eat duurt anderhalf uur. Broodjeslunch is inbegrepen. 

Wanneer?

Optie 1:
  • dinsdag 2 april 2019
  • 12u30 tot 14u00

 

Optie 2:

  • woensdag 8 mei 2019
  • 12u30 tot 14u00
 
Optie 3:
  • woensdag 29 mei 2019
  • 12u30 tot 14u00

 

Waar?

Hoofdkantoor In Balance BVBA
Koning Albertlaan 72, 
9000 Gent

 

Inschrijven?

Wilt u een lezing geven op één van onze Meet & (Gr)Eats? Contacteer ons dan via mail naar silke@inbalance.be.

 

Wilt u de Meet & (Gr)Eat bijwonen, maar bent u niet geïnteresseerd om een lezing te geven, of twijfelt u nog? Schrijf u dan in via het inschrijvingsformulier onder aan de pagina of mail naar dirk@inbalance.be, en verzeker uw plaatsje aan onze lunchtafel!

 

Voor meer informatie stuur ons een mail of bel ons op 00 32 50 84 06 83.

 


Locatie:

Onmiddellijk inschrijven:

Bedrijf?

Informatie aanvragen: