Public speaking

 

Uw publiek boeien 

 

Misschien denkt u dat boeiend spreken een aangeboren talent is maar niets is minder waar. Elke sterke spreker heeft leren presenteren. Bij In Balance kan iedereen leren om een publiek te boeien en om een interessante public performance te geven. Droomt u ervan de spreker te zijn die erin slaagt een groep mensen aan zijn lippen te laten hangen? In Balance geeft antwoord op al uw vragen en leert u op zeer korte termijn vol kracht en overtuiging voor een groep te staan.

 

Onvoorbereid spreken, kan dat?

Zeker. In Balance leert u structuren en vaste modellen om zonder voorbereiding aan het woord te kunnen komen. Zodra u onze modellen geïntegreerd heeft garanderen we u dat u op elk onverwacht moment op een boeiende en overtuigende manier aan het woord kunt komen.

 

Moet u op korte termijn een presentatie geven?

Wij begeleiden u van begin tot einde om van uw presentatie een succes te maken. Na een VIP coaching van 2 dagdelen brengt u een succesverhaal voor uw publiek.

 

Hoe overtuigt u een publiek?

Een publiek overtuigen kunt u aanleren. Via een combinatie van technieken uit NLP en een sterke verbale en non-verbale communicatie zal u publiek aan uw lippen hangen.

 

Practische informatie: